Sponsormogelijkheden

Sponsor worden?

Op deze pagina informeren wij u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan de Honselse Feestweek te verbinden. Bekijk de PDF met onze sponsorpakketten:

BEKIJK SPONSORPAKKETTEN

Een vrije invulling die aan het sponsorpakket wordt meegegeven is het speciaaltje, een mogelijkheid waarbij uw eigen draai aan het sponsorenbestand geeft. Een voorbeeld is het sponsoren van de traydragers op de feestlocatie of het verzorgen van een dienst zoals de aankleding van een evenement.

Tot slot lanceert het comité ook de actie Alles is te koop, een mogelijkheid waarbij uw bedrijfsnaam aan een (gedeelte) van een evenement gekoppeld kan worden. Een bocht op het wielerparcours van de Honselse Feestweek naar uw bedrijf vernoemen? Een event naar jouw bedrijf vernoemen? Alles is mogelijk! Zelfs een tattoo op de rug van Jan van Staalduinen (je moet hem alleen zelf overtuigen). Uitzondering is en blijft de naam van de feestweek, die blijft onbetaalbaar.

Wilt u sponsor worden of als ondernemer een bijdrage doen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@honselsefeestweek.nl of het onderstaande contactformulier.

Meld je aan als sponsor!

* verplichte velden