De Honselse Feestweek en sponsoring zijn sinds de oprichting niet los van elkaar te denken. De feestweek staat voor ontspanning, plezier maar ook samenwerking. Wist u trouwens dat de Honselse Feestweek jaarlijks een goed doel financieel ondersteund? Dit zijn allemaal onderwerpen waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook een overeenkomst op de korte- of middellange termijn.

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het tevens een platform om te netwerken.

De Honselse Feestweek heeft een unieke positie door de reeks aan feestweken in het Westland af te trappen. Met een enthousiaste groep vrijwilligers en meer dan tweehonderd sponsoren wordt ieder jaar een feestweek georganiseerd voor jong en oud. Naast de bekende klassiekers als De Wielerronde van Honselersdijk, het Bike & Business Event, de tandemrace, de DJ Contest en de Grote Honselse Pubquiz wordt de jaarlijkse agenda van evenementen alsmaar groter. Een perfect voorbeeld is de Honselse Tuinpad Wandeldag. Een evenement waarbij het comité en bedrijven uit de agrarische sector de handen ineen slaan en de deuren openstellen voor de deelnemers. Een leerzaam en sportief evenement waar men kan kiezen uit verschillende loopafstanden.

Omdat de Honselse Feestweek een breed scala aan evenementen deelt en de ambitie heeft om de feestweek elk jaar een beetje mooier en beter te maken, is het aantrekkelijk voor bestaande en potentiële sponsoren om een partnerschap aan te gaan.

Kortom: De Honselse Feestweek staat voor plezier maar ook zeker prestatie en kwaliteit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan de Honselse Feestweek te verbinden en daarmee partner te worden van het startschot van de zomer!