Afsluiting en winnaars 2024

06-07-24

Het zit erop! De Honselse Feestweek 2024 was wederom een groot succes dankzij de geweldige inzet van alle vrijwilligers, sponsors, het weer en natuurlijk de deelnemers en bezoekers! 

Dit jaar is ook weer de Honselersdijker van het Jaar uitgeroepen. Dat is geworden: Richard Zwinkels! Door zijn harde inzet bij de voetbal mag hij het komende jaar deze geweldige titel dragen. 

En er vielen nog meer prijzen. Zo viel wederom de Reigerstraat in de prijzen voor de Mooist versierde straat en aan de Nieuwe Tuinen (strook naast tuin fa. Kester) vind je de groenste straat van Honselersdijk!

Ook zijn er bij de puzzelwedstrijd prijzen gevallen. Zo zullen de winnaars binnenkort een luchtballonvaart gaan doen! 

We kijken terug op een geweldige feestweek met gezellige mensen, veel plezier, fantastisch weer en bovenal: een geweldige week voor Honselersdijk. Tot volgend jaar

Huisregels

Bezoek je de feestweek? Houd je dan aan de huisregels. Lees ze hier:

Huisregels

Uitslagen Bar de Burchtloop

27-06-24

Morgen vindt de Bar de Burchtloop plaats. Bekijk hier de uitslagen:

Uitslagen 5 kilometer

Uitslagen 10 kilometer

Canteen gaat door

24-06-24

Het alcoholvrije feest voor 13 - 16 jaar gaat definitief door! Er zijn ruim voldoende kaarten verkocht. Bestel snel je tickets want vol = vol! 

Tickets kopen

Besloten feesten op vrijdag en zaterdag

23-06-24

Toegang tot de besloten feesten op vrijdag- en zaterdagavond
Op vrijdagavond 28 juni vindt de 'Tropical Orange Party' plaats en op zaterdag 29 juni de 'Hilarious Party Battle'. Voor deze feesten dient van te voren een toegangskaart te worden gekocht. Dit kan via www.honselsefeestweek.nl. Kaartverkoop aan de deur is niet mogelijk. De deuren zijn geopend tussen 20:00 en 21:30 uur.

Betalen op de Honselse Feestweek

23-06-24

Geen muntjes dit jaar op de Honselse Feestweek! Bij alle barren kan worden gepind. Er zal één bar zijn waar contant kan worden afgerekend. Voor sponsoren is het mogelijk om consumpties op rekening te bestellen. U ontvangt hiervoor een betaalkaart met het bestelde tegoed. Neem hiervoor contact op met info@honselsefeestweek.nl

Teambuilding tijdens de feestweek

20-06-24

Het is weer zover! De leukste week van het jaar waarin voor iedereen van alles te beleven is. Onderstaande events zijn speciaal of extra leuk voor onze sponsors!

Bekijk de events

Gevonden voorwerpen

18-06-24

Ben je iets kwijtgeraakt tijdens een event of op het feestweek-terrein? Misschien is het gevonden. 

Bekijk gevonden voorwerpen