Honsels Tuinpad

Honsels Tuinpad

Wandelen door het mooie Westland én genieten van Varend Corso

Op diezelfde 25 juni is er een unieke kans om te genieten van het mooiste dat het Westland te bieden heeft. Als onderdeel van de jaarlijkse Honselse Feestweek wordt voor de 2e maal de Westlandse Tuinpad Wandeldag georganiseerd. Op afstanden van 10, 15, 25 en 40 kilometer kunt u genieten van het historisch tuinbouwlandschap van de Glazen stad. De stops tijdens de wandeltochten zijn slim gesitueerd bij kwekers. U wordt daar niet alleen kosteloos voorzien van een hapje en een drankje; u kunt ook een kijkje in de kas nemen.

Op diezelfde dag heeft het Varend Corso een thuiswedstrijd en vaart over de Westlandse wateren. Tientallen versierde tuindersschuiten laten het mooiste zien dat de Westlandse tuinbouw te bieden heeft. De route Tuinpad Wandeldag is zodanig gekozen dat u gegarandeerd het Varend Corso tegenkomt en van dit spektakel kunt genieten. Een dag vol sportiviteit, cultuur en tuinbouw wordt tenslotte afgesloten op het gezellige dorpsplein aan de Dijkstraat in Honselersdijk; het epicentrum van de Honselse Feestweek.

Inschrijven voor de Honselse Tuinpad Wandeldag kan tot 24 juni via wandel.nl of bij de start op het parkeerterrein van SV Honselersdijk. Kijk voor meer info op wandel.nl

Datum
zaterdag
25 juni 2022
Tijd
n.t.b.
Leeftijd
Alle leeftijden
Kosten
n.t.b.