canteen

Canteen Feestweekeditie

Voor de jongeren van 13-16 jaar organiseren we in de kantine van Tennis Club Honselersdijk aan de Johan van Oldebarneveldtstraat een te gek feest voor maximaal 100 gezellige jonge Westlandse tieners. Gegarandeerd los gaan op dikke beats met enthousiaste DJ’s! Dit alcoholvrije feest start om 20:00 uur en eindigt om 00:00 uur. Vooraf koop je je kaart(en) à € 5,- op www.honselsefeestweek.nl. Tickets aan de deur worden niet verkocht.
Het deurbeleid aan de toegang is eenvoudig. De security controleert op geldig digitaal toegangsbewijs en de Honselse Feestweek huisregels zijn van toepassing. De organisatie van Canteen gaat in samenwerking met TC Honselersdijk, stichting Canteen en Vitis Welzijn. Als minder dan 50 kaarten worden verkocht, kan de organisatie het evenement afgelasten.

Canteen staat voor honderd procent feest, nul procent alcohol. Een stapavond speciaal gericht op jongere tieners, in het leven geroepen vanuit de behoefte aan een te gek feest in een verantwoorde sfeer. Jongeren in de leeftijdsfase van 13 tot en met 16 jaar zijn te oud voor de jeugddisco en te jong voor het ‘echte’ uitgaansleven en toch houden zij van een feestje.

Canteen is een vrijwillig initiatief van een aantal Westlanders die invulling wil geven aan de behoefte om jongeren kennis te laten maken met het uitgaansleven. Daarbij maken zij dankbaar gebruik van Westlandse sportverenigingen die hun kantine beschikbaar stellen voor dit evenement. Niet alleen zijn kantines voor jongeren vertrouwd terrein waar zij veel tijd doorbrengen, maar tevens ook ideale locaties om een gezellig feest te bouwen. Muziek erin, lichten aan en feesten maar. Veertig feesten per jaar is het doel.

Meer informatie over Canteen feesten en agenda feesten en locaties zijn te vinden op;
www.canteen4party.nl of Instagram: @canteen4partij

Kaartverkoop

Tickets voor Canteen kosten Euro 5,00 per stuk en zijn verkrijgbaar via Instagram: @canteen4party.

Link naar Canteen Insta

canteen 2

Datum
zaterdag
29 juni 2024
Tijd
20:00 - 00:00
Leeftijd
13 - 16 jaar
Kosten
€5,-