Workshops

Voor de basisscholen

Workshops voor de basisscholen

Tijdens de Honselse Feestweek kunnen de basisschoolleerlingen van de drie Honselse basisscholen weer hun hart ophalen tijdens de kids workshops op vrijdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn allerlei workshops met voor ieder wat wils! Er zijn workshops voor muziek, theater, kunst, dans en sport. Meld je z.s.m. aan voor één of meerdere workshops, want voor alle onderdelen geldt, dat er een maximum aantal plaatsen beschikbaar is, dus vol=vol. Aanmelden kan tot en met 23 juni.

De workshops vinden plaats bij Basisschool de Hoeksteen, Fazantlaan 4 in Honselersdijk.

WAAR KUN JE ALLEMAAL UIT KIEZEN?

Drum Party – muziek – Drummen (4 t/m 12 jaar)

Wat doe je het liefst als je nog nooit achter een drumstel hebt gezeten? Natuurlijk gewoon lekker rammen! Iedereen kan achter de electronische drumstellen helemaal losgaan, zonder dat iemand je hoort. Dat is fijn!

 

Muziekmeesters – Muziek – DJ lessen (10 t/m 12 jaar)

Treed in de schoenen van een echte DJ. Je leert mixen zoals de grote DJ's dat ook doen. Van House tot Hardstyle. Hoe is de opbouw van een track en hoe kun je het beste de muziek mixen. Nadat je dit allemaal hebt geleerd, ben je klaar voor het podium en kun je de plaatselijke discotheek plat gaan draaien.

 

Atelier Kaas – Beeldende kunst – Knutselen (4 t/m 12 jaar)

Ben jij ook graag bezig met je handen? Maak jij graag mooie knutselwerken? Dan kun je je helemaal uitleven tijdens deze knutsel workshop! 

 

Small World Dance Centre – Dansen – Disney (4 t/m 6 jaar)/Streetdance (7 t/m 9 jaar)/Tik Tok dans (10 t/m 12 jaar)

Dans je het liefst op Disneyliedjes? Dan zit je hier goed. Lekker dansen waar genieten voorop staat! Ben jij ook vergroeit met je telefoon en dans je er ook meer voor, dan dat je ermee belt? Dan is de workshop Tik Tok echt iets voor jou!

 

Dance for You – Dansen – Breakdance (4 t/m 12 jaar)

Breakdance is een dansvorm die de elementen toprock, downrock, freezes en powermoves bevat. De breakdancers voeren bewegingen uit die bestaan uit veel voeten- en vloerwerk & acrobatische bewegingen. Hoe cool is dat!

 

Dance for You – Sport – Kickboksen (4 t/m 12 jaar)

Met veel plezier werk je aan respect voor elkaar, het opbouwen van zelfvertrouwen, van je af kunnen bijten en doorzettingsvermogen. De beginselen van het kickboksen worden op een speciale wijze bijgebracht. Dat is kicken!

 

Dreams – Sport – Skateboarden (6 t/m 12 jaar)

Bij skateboardlessen leer je vaart maken, remmen, indroppen en truukjes op je skateboard. Wie is het snelst aan de overkant?

Datum
vrijdag
24 juni 2022
Tijd
10.00 - 13.00
Leeftijd
4 - 12 jaar
Kosten
Gratis