Kunstroute

Kunstroute, historische fotoroute en… Vernissage NIEUW!

De kunstroute maakt een grote sprong dit jaar, in de hoogte én de breedte! Exposities, een route met historische foto’s over 60 Honselse wielerrondes, kunstroute en Straatkunst. Het wordt een spektakel! Op dinsdagavond pakken we stijlvol uit met een vernissage in Hemelsblauw: de feestelijke opening van de kunstroute is in Hemelsblauw om 19:00 uur! Wij vertellen dan wat u allemaal kunt verwachten, enkele kunstenaars vertellen over hun werk en we heffen met elkaar het glas om de kunstroute te openen! Daarna bent u vrij om alles te gaan bekijken.

Exposities in Hemelsblauw en RK Kerk

Dinsdag
19:00-21:00 uur

Woensdag
14:00-17:00 uur

Donderdag
14:00-17:00 uur

Kijkers kunnen de kunstroute ophalen bij Allround Shop (voorheen Read Shop) vanaf zaterdag 22 juni. De kunstroute staat ook op de website en de Feestweek App.

Doe mee met de puzzelwedstrijd van de kunstroute en stijg tot grote hoogte! De winnaars winnen namelijk een ballonvaart over het Westland! Lever je oplossing van de puzzelwedstrijd uiterlijk vrijdagmiddag 14:00 uur in. Vrijdagmiddag om 18:00 uur is de prijsuitreiking in de feesttent.

Lijkt het u ook leuk om uw kunstwerk(en) te exposeren? Dat kan en graag zelfs, want u maakt mede het succes! Meld u aan via de website, dan maken wij ruimte waar u uw werk kan presenteren.