Honselersdijker van het jaar 2022

Wie wordt de honselersdijker van het jaar 2022?

De genomineerden zijn bekend! Dit zijn de Honselersdijkers die zijn voorgedragen voor de titel Honselersdijker van het Jaar 2022!

  • Ab van Dijk, vanwege zijn tomeloze inzet voor alles rondom sportpark De Strijphorst, het Oranjecomité, zodat iedereen plezier beleeft aan sport en spel.

  • Daniëlle van Staalduinen, omdat zij een fantastische kracht is voor basisschool De Hoeksteen -in de oudercommissie en als pleinwacht-, het Honsels Oranjeteam, bij kerkactiviteiten en bardienst is in Hemelsblauw. 

  • Jeanet van der Helm, vanwege haar vrijwilligersactiviteiten in wijkcentrum De Hunselaer (al 40 jaar), de R.K. kerk, voorzitter van het Honselaerkoor en omwille haar oprechte meeleven met haar naasten.

  • Jos Scheffers, omdat hij zeer sociaal is voor zijn medemens.

  • Ted Barendse, omdat hij altijd vrolijk en attent is naar iedereen, die zijn hele leven in en rond Honselersdijk beweegt, jarenlang begeleider was bij de groenvoorziening van Patijnenburg.

Slechts één van de bovenstaande personen wordt Honselersdijker van het Jaar. Breng nu je/uw stem uit op één van deze kanjers! Stemmen kan via het onderstaande formulier of via de papieren stembiljetten bij de stembussen in o.a. wijkcentrum De Hunselaer.

Op zaterdag 25 juni tijdens de Grote Finaleshow wordt de Honselersdijker van het Jaar 2022 bekendgemaakt. En uiteraard krijgt diegene ook een Walk of Fame-ster!