Honselersdijker van het jaar

stem nu!

Dit zijn de kandidaten voor de titel Honselersdijker van het Jaar 2024! Breng nu uw stem uit!

Stemmen kan tot vrijdag 28 juni 12.00 uur op de website, de Feestweek App of via de QR-code. Zaterdagmiddag 29 juni tussen 16:30 en 17:00 uur wordt de Honselersdijker van het Jaar 2024 bekendgemaakt in de feesttent.

Elian ten Have

Geeft iedereen tijd, energie en vrolijkheid. Of het is voor een dorpsfeest, kinderopvang, gezellige dag voor ouderen, Vitis, Koningslunch Oranje Team, ze helpt.


Henk Koenen

Actief bij Hemelsblauw in de organisatie, achter de bar en is er een van de klussers die zorgt dat de kerk netjes onderhouden blijft. Tuiniert bij De Nederhof.


Trudie van Giesen

Zeer actief voor SVH, o.a. voor de jeugd, doet er al ruim 25 jaar met volle overtuiging alles waarvoor ze zich geroepen voelt. Laat nooit verstek gaan.


Richard Zwinkels

Zet zich altijd ontzettend hard in voor SVH. Super-sociaal, oog voor anderen, gaat altijd van het goede uit. Met de jeugd begonnen, van alles doorlopen.


Dolf Joling

Vele jaren vrijwilliger geweest bij SVH. Veel actief bij de EHBO. Al 18 jaar buurtprevent. Zwerfvuilraper. Helper van iedereen.


Hugo van Velden

Doet al jaren veel voor o.a. de G-afdeling van SVH. Was 15 jaar bij Honsels Oranje Team. Zet zich in om vermiste dieren weer aan hun baasjes te koppelen.


Anja de Liefde

Gaat door weer en wind als vakkundig verpleegkundige, heeft daarbij ook een luisterend oor, als een ouderwetse wijkverpleegkundige met hart en ziel.


Monique Pronk

De meest behulpzame vrouw, niet weg te denken bij SVH. Staat op school ook altijd klaar en iedereen is altijd welkom voor een kop koffie.