Honselersdijker van het jaar 2023

Honselersdijker van het jaar 2023

Hier zijn ze!
Deze Honselersdijkers zijn genomineerd voor de titel Honselersdijker van het Jaar 2023:

Cor van Elswijk zet zich al jaren in voor vele organisaties in het dorp, zoals de Buurtpreventie, de feestweek, de wielerronde, het overleg met de gemeente over tal van onderwerpen

Helma van Niekerk doet veel taken binnen de kerkgemeenschap, bij Vitis voor de maandelijkse lunch van Buurtrestaurant Bij Mekaar en zij staat voor veel mensen altijd klaar om te helpen.

Silvia Smit is brengt jaarrond mensen bij elkaar om samen een activiteit te doen. Onder meer bingo, klaverjassen en jokeren. In de coronatijd schaalde ze moeiteloos op naar o.a. bingoën op afstand, zodat de lichtpuntjes (de fun) konden doorgaan. Zij is een organisatietalent dat haar hand nergens voor omdraait.

Hugo van Velden heeft zich jarenlang ingezet als voorzitter van het Honsels Oranje Team, als bestuurslid van SV Honselersdijk, waar hij nog steeds met veel enthousiasme bezig is met het G-team.

Norbert Zwinkels is als secretaris een van de drijvende krachten achter de geraniummarkt en is zo iemand die altijd voor iedereen klaar staat en daarmee bezig is.

Stemmen kan tot vrijdag 23 juni tot 12.00 uur. Zaterdagmiddag 24 juni tussen 17.00 en 17.30 uur wordt de Honselersdijker van het Jaar 2023 bekendgemaakt in de feesttent.

Bedankt voor het stemmen! De stemmen worden nu geteld. Het is niet meer mogelijk om te stemmen.