Honselse Feestweek gaat door!
Feestweek Radio
Vóór Honselersdijkers
Dóór Honselersdijkers

Scouting Honselersdijk Speeltuinenspel

Nieuw! Speciaal voor de jeugd van Honselersdijk, organiseert de Scouting dit jaar een speeltuinenspel. In verschillende speeltuinen staan spelletjes en opdrachten klaar. Lukt het jou om alle speeltuinen langs te gaan en de opdrachten te voltooien, dan mag je iets lekkers komen halen bij ons gebouw!

De spellen zijn geschikt voor kinderen van ca. 5-15 jaar. Voor jonge kinderen is het verstandig om samen met een ouder, opa, oma of oudere broer of zus te lopen. Ben je al wat ouder, dan mag je wat ons betreft ook zelfstandig of met een vriendje of vriendinnetje meedoen. Scouting Honselersdijk is natuurlijk zelf ook in kleine groepjes in de speeltuinen aanwezig, dus je kunt ook prima in je eentje meedoen!

Deelnemen aan het speeltuinenspel kan vanaf 13.00 uur door je te melden bij Scoutinggebouw de Kom-in (Dijkstraat 19a, parkeerplaats naast de R.K. kerk). Hier krijg je een kaartje met de locaties van de speeltuinen waar je langs moet. Heb je alle opdrachten voltooid, dan kun je tot 16.00 uur iets lekkers komen halen bij de Kom-in. Deelname is volledig gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Wel is het handig om een potlood of pen mee te nemen.

Aangezien onze spellen in de buitenlucht plaatsvinden en gericht zijn op kinderen, zijn de coronamaatregelen vrij soepel; de kinderen kunnen ongehinderd met elkaar spelen. Wel vragen wij aan de volwassenen om 1,5 meter afstand tot elkaar te houden en indien het op een plek te druk is, naar een volgende locatie te lopen.

Wij hebben er heel veel zin in, zien we jullie in de speeltuinen?!

Dus: Zaterdag 3 juli van 13.00 tot 16.00 uur, vanaf Scoutinggebouw de Kom-In (Dijkstraat 19a)

  • Meenemen: pen of potlood

Zonder sponsoren geen Honselse Feestweek

Wij zijn trots op alle samenwerkingen met onze sponsoren.