Honselse Feestweek gaat door!
Feestweek Radio
Vóór Honselersdijkers
Dóór Honselersdijkers

Live optredens

Donderdag 1 juli van 18.00-19.00 uur

Live optreden West Pack

Legendarische Westlandse rockformatie met covers van Rolling Stones, Billy Idol, U2, ZZ Top tot The Scene. De band bestaat uit Jan van Wingerden (sologitaar), Raymond van Velthoven (slaggitaar en zang), Rick van der Voort (basgitaar), Fred van Veldhoven (drums) en Anton van Meerkerk (zang). Sterk staaltje ervaren rock- en bluesmannen.

Vrijdag 2 juli van 18.00-19.00 uur

Live optreden Square

De energieke liveband Square haalt alles uit de kast met covers van lekkere rock en stevige pop! Geweldig dat we Square hebben weten te strikken voor de Honselse Feestweek.

De 5 ervaren muzikanten werken hard op het podium en dat zie je: het plezier spat er vanaf! Zij verzorgen een gaaf optreden voor de meezingers of die mensen die gewoon relaxed een biertje komen drinken. Square scheurt tijdens een optreden van Johnny Cash naar Green Day om vervolgens een afslag te nemen naar Queen, door te knallen naar The Red Hot Chili Peppers en vol gas naar De Dijk…niks is te gek.

Zaterdag 3 juli direct na De Grote Finaleshow

Live optreden Source

Wederom speelt Westlandse rock-coverband Source op ons podium! Source bestaat uit zeer verschillende muzikanten die in ieder geval één ding gemeen hebben: hun passie van het spelen van rockmuziek in een coverband. Source is in 2013 ontstaan en de band heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een band van formaat met een uitgebreide playlist. Van classic rockmuziek tot aan uitstapjes naar symfonische rock. Source bestaat uit Jan (gitaar), Wesley (zang), Kees (drums), Corné (toetsen), Ruben (gitaar), Mark van Dooren (basgitaar) en Mark Valstar als vaste geluidsman en manager;)

Zonder sponsoren geen Honselse Feestweek

Wij zijn trots op alle samenwerkingen met onze sponsoren.