3x3 voetbal

3x3 voetbal

De Honselse Feestweek blijft de inwoners van het dorp vermaken met verschillende evenementen en ook met nieuwe evenementen. Dit jaar zal er een sportieve activiteit bij komen in de vorm van een 3 tegen 3 straatvoetbaltoernooi. Een deel van de Dijkstraat zal worden omgetoverd tot de Enalco straatvoetbalarena waar de jeugd hun voetbalkwaliteiten kunnen laten zien. Het 3 tegen 3 straatvoetbaltoernooi is een sportief evenement waarin de techniek in de kleine ruimte op de proef wordt gesteld en waar het plezier voorop staat. 

Het toernooi zal gespeeld worden op woensdag 22 juni en zal afhankelijk van het aantal deelnemende teams vervolgd worden op vrijdag 24 juni. Wanneer de teams in actie komen zal bekend worden tijdens de loting die zal volgen na de loting van het welbekende FIFA- toernooi.

Dit evenement is speciaal voor de jeugd van 6 tot en met 18 jaar die zich samen met hun vrienden, familie, buurjongens en klasgenoten als team kunnen inschrijven voor het straatvoetbaltoernooi. Om het krachtsverschil te minimaliseren wordt het toernooi gespeeld in twee categorieën, namelijk: 6 tot 12 jaar en 12 tot 18 jaar. 

Ben jij straks onderdeel van het winnende team en gaan jullie met de beker naar huis? Roep dan snel je voetbalvrienden bij elkaar en schrijf jullie dreamteam in voor het 3 tegen 3 straatvoetbaltoernooi via het contactformulier!

UPDATE: inschrijven voor dit evenement is niet meer mogelijk

3x3 voetbal hfw

Datum
woensdag
22 juni 2022
Tijd
n.t.b.
Leeftijd
6 - 18 jaar
Kosten
Gratis