Koerscafé

Koerscafé

Heeft u er ook zo’n zin in? Het geluid van de muziekklanken door de Dijkstraat, de gezelligheid op straat, maar ook het geklik van de versnellingen en het gepiep van de remmen! Op donderdag 23 juni zal de 58ste Wielerronde van Honselersdijk plaatsvinden. Een waar wielerspektakel wat als één van de hoofdacts van de Honselse Feestweek geldt. Het mooie weer is besteld en langs de wandelgangen is vernomen dat de deelnemers staan te popelen om het beroemde wielerparcours te betreden.

Het parcours is voor het publiek vrij toegankelijk. Het ligt namelijk in het centrum van Honselersdijk en omgrenzende straten. In de welbekende bocht voor het Voorhofplein is het altijd gezellig druk en ook langs het parcours worden de deelnemers uit de verschillende wielerklasses stevig aangemoedigd. Voor de sponsorrelaties is er echter het Koerscafé, sinds een aantal jaar de op één na gezelligste kroeg van Honselersdijk. Langs de Groenelaan bevindt zich net als de andere jaren de tent waar het bedrijfsleven elkaar ontmoet. Na twee jaar van afwezigheid biedt het comité weer de mogelijkheid om te genieten van de verschillende wielerklasses. Onder het genot van een hapje en een drankje bent u als gewaardeerd lid van harte welkom. De deuren openen om 16:00 uur en sluiten vervolgens om 21:00 uur, wanneer de Reclamekaravaan zijn laatste rondje over het wielerparcours heeft verreden. U bent hierna van harte welkom op het Voorhofplein waar de feestfestiviteiten worden voortgezet.

Net als de voorgaande jaren is aanmelden niet nodig. Bij de ingang zal u gecontroleerd worden op naam en bedrijf. In het sponsorpakket staat aangegeven op hoeveel toegangskaarten u recht heeft. Meer sponsorkaarten voor andere relaties aanschaffen? Stuur een mail naar info@honselsefeestweek.nl en vraag naar de voorwaarden.

Datum
donderdag
23 juni 2022
Tijd
n.t.b.
Leeftijd
18+
Kosten
Sponsoring

Inschrijven

Wil jij toegang tot het koerscafé? Word sponsor!

Sponsor worden